Wie regelt mijn echtscheiding?

Ziet u in het woud van echtscheidingsplanners, echtscheidingsmakelaars en andere echtscheidingsadviseurs door de bomen het bos niet meer?

Keer dan terug naar de basis!

Voor het indienen van een echtscheidingsverzoek is altijd een advocaat nodig. De advocaat is bij uitstek de deskundige die u van begin tot eind begeleidt in de echtscheidingsprocedure, of het nu is om te bezien hoe de boedel en de echtelijke woning verdeeld moeten worden, of het nu is om goede afspraken over de echtscheiding en de periode daarna op papier te zetten in een echtscheidingsconvenant en eventueel een ouderschapsplan.

Voorts kan een advocaat zowel in opdracht van beide echtgenoten als in opdracht van één van hen werken. Als de advocaat voor beiden optreedt, adviseert hij beide partijen over alle ins en outs van de echtscheiding. De advocaat is daarbij gebonden aan strenge gedragsregels, om te waarborgen dat beide partijen te allen tijden volledig en juist worden geïnformeerd. Als de advocaat voor één van de echtgenoten optreedt, maakt hij zich sterk voor de belangen van deze partij.

De advocaat weet als geen ander hoe rechtbanken alimentatieberekeningen waarderen en beoordelen.

De advocaat is tevens bij uitstek de deskundige op het gebied van omgangsregelingen en gezagskwesties.

Bij ons kunt u altijd terecht voor een gratis oriënterend gesprek van een half uur om te bezien wat uw mogelijkheden zijn en of het klikt met de advocaat. U kunt hiervoor terecht bij ondergetekende.

Bel of mail voor een afspraak!

Mw Mr M.J.J.A. Ooms